Semestervikarie,butik

Sommarvikarie sökes till

Elon, Kök & Tvättexperten i Taberg AB

 

Information

Kök & Tvättexperten i Taberg är ett anrikt företag som har över 100 år i historieboken. Det hela började med familjen Lindkvist som öppnade en järnaffär 1922. De lämnade ansvaret vidare till Richard Bjurenfalk 2000 och nu är vi mitt inne i en ny generationsväxling med ambition att fortsätta minst 100 år till. Vi ingår sedan 30 år tillbaka i Elon Group AB. Sveriges ledande kedja inom vitvaror och hemprodukter.

 

Vi kan vitvaror och hjälper kunder att välja rätt produkt för sina behov. Kvalitetsprodukter till rätt pris har gett oss många nöjda kunder genom åren. Oavsett det gäller matlagning, tvätt eller disk är vår ambition att erbjuda en personlig service och rådgivning vid köp av diskmaskin, spis/häll, fläkt eller kyl & frys.

 

Vi har sedan start hjälpt över 1000 kunder med att rita och leverera kompletta kök. För närvarande erbjuder vi skräddarsydda lösningar från Smedstorp

 

Omfattning

Tjänsten gäller främst extra arbete under sommaren för att täcka upp semester och övriga ledigheter. Samt även möjlighet till fortsatt extra arbete under hösten och lördagar.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har lätt att kommunicera med alla typer av människor, med ett leende på läpparna. Förstå vikten av kundens värde och beredda att göra det lilla extra för bästa service. Tidigare vana från butik eller vitvaror välkomnas, men inget krav. Viktigaste är att du som person är framåt, har en positiv inställning, sunt förnuft och vågar ta plats.

 

Vi är en liten organisation där var och en bidrar med sitt specifika kunnande. Vi hjälper varandra oavsett uppgifter för att uppnå gemensamma mål. Att trivas och ha roligt under resan är en självklarhet för oss.

 

Då företaget har stora ambitioner för fortsatt utveckling och tillväxt. Finns det goda möjligheter till anställning för rätt person. Omtalad tjänst omfattar butik, ej kök.

 

 

För att söka tjänsten vänligen skicka CV och personligt brev till taberg@elon.se

 

Finns det några frågor eller funderingar kontakta:

Jonatan Hannus, 073-503 43 43, jonatan@kte.se