Vi som jobbar

Richard Bjurenfalk

Här är en av våra medarbetare Richard Bjurenfalk. Han tog över verksamheten i september 2000 från familjen Lindkvist. Finns det några som helst frågor om vitvaror kan vi tryggt lämna dem till Richard. Utöver stort kunnande i branschen är han väldigt alert och aktiv inom idrott. Helst cykling och styrketräning. Kontakta honom gärna!

JOAKIM SVENSSON

I butiken möter du ofta Joakim Svensson som trivs bäst tillsammans med kunderna. Han har lång erfarenhet inom försäljning och arbetar både med konsument och professionella sektorn. Är det svårt att välja bland alla varumärken och produkter hjälper Joakim gärna till med ditt urval. Till vardags blir det något träningspass och god mat tillsammans med vänner. Som avkoppling kan det bli en filmrulle eller någon bra musik. Önskas goda råd inför köp av vitvaror, kontakta Joakim.

MARCUS ÖRNELING

Utöver sina kunskaper om vitvaror har Marcus Örneling en otrolig förmåga att hitta dem mest konstiga reservdelar vilket uppskattas av kunderna. Med god teknisk förståelse och stort intresse är Marcus en fantastisk resurs. Till vardags imponerar han i köket och duktig inom matlagning och bakning. Vad behöver du hjälp med?

Jan Gustavsson

Jan Gustavsson gick in som delägarna 2009. Dock har han har varit med i 23 år och sålt över 1000st kök. Det började med Tibrokök för att sedan gå över till nuvarande Smedstorp. En stor fördel och enorm styrka att ha denna kompetens i huset. Även Jan är väldigt aktiv och tränar i stort sett varje dag såsom styrka och kondition. Som avkoppling går han gärna ner i studion och drar några riff. Går du i kökstankar, kontakta Jan.

JONATAN HANNUS

Vi välkomnar Jonatan Hannus som ny delägare. Efter nästan ett år imponerar han redan med sitt kunnande och tekniska kompetens. En trygghet i företaget när man kan ta ansvar från försäljning, leverans och installation. Han hanterar även blåsinstrument och spelar bättre än bra. Som avkoppling går han gärna ner i källaren där en liten snickeriverkstad finns. Så uppstår det svåra tekniska frågor, är det Jonatan du skall pratar med!