Installatör heltid

Servicetekniker, Installatör sökes till

Elon, Kök & Tvättexperten i Taberg AB

 

Information

Kök & Tvättexperten i Taberg är ett anrikt företag som har över 100 år i historieboken. Det hela började med familjen Lindkvist som öppnade en järnaffär 1922. De lämnade ansvaret vidare till Richard Bjurenfalk 2000 och nu är vi mitt inne i en ny generationsväxling med ambition att fortsätta minst 100 år till. Vi ingår sedan 30 år tillbaka i Elon Group AB. Sveriges ledande kedja inom vitvaror och hemelektronik.

 

Vi kan vitvaror och hjälper kunder att välja rätt produkt för sina behov. Kvalitetsprodukter till rätt pris har gett oss många nöjda kunder genom åren. Oavsett det gäller matlagning, tvätt eller disk är vår ambition att erbjuda en personlig service och rådgivning vid köp av diskmaskin, spis/häll, fläkt eller kyl & frys.

 

Vi har sedan start hjälpt över 1000 kunder med att rita och leverera kompletta kök. För närvarande erbjuder vi skräddarsydda lösningar från Smedstorp.

 

Omfattning

Tjänsten gäller i första hand heltid, tillsvidare.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med tekniskt kunnande och intresse samt grundläggande kunskaper inom el. Som exempelvis kan tänka sig att demontera en tvättmaskin bara för att se hur den fungerar. Då vi erbjuder leverans och installation av våra produkter är du den person som sist lämnar kunden. Utöver goda kunskaper inom teknikprodukter vilket är en självklarhet. Söker vi även en ordningsam och social person som kvalitetssäkrar den totala leveransen från företagets sida. Detta för bästa kundupplevelse.

 

Vi är en liten organisation där var och en bidrar med sitt specifika kunnande. Vi hjälper varandra oavsett uppgifter för att uppnå gemensamma mål. Att trivas och ha roligt under resan är en självklarhet för oss.

 

Då företaget har stora ambitioner för fortsatt utveckling och tillväxt. Finns det goda möjligheter till anställning för rätt person. Omtalad tjänst omfattar vitvaror, ej kök.

 

 

För att söka tjänsten vänligen skicka CV och personligt brev till taberg@elon.se

 

Finns det några frågor eller funderingar kontakta:

Jonatan Hannus, 073-503 43 43, jonatan@kte.se