Kök

I de kök vi levererar ligger fokus på kunden och dennes önskemål. Vi levererar hög kvalitet från start till mål, med lång erfarenhet och stort kunnande gör vi allt för att uppfylla kundens förväntningar.

Vi tror på det personliga mötet och hoppas att vi tillsammans kan skapa något stort som går att njuta av i många år framöver.

Pepparholm

Brantevik

Trolleberg

Smedstorp snickeri

Skandinavisk design och hantverk sedan 1945

Smedstorp levererar skräddarsydda kök i hög snickerikvalité – skapade för att hålla i många år. Fabriken ligger på Österlen i södra Skåne och representeras av återförsäljare i Sverige och Danmark. Med duktiga medarbetare från både Sverige och Danmark utgår de från våra gemensamma, nordiska och stolta design- och hantverkstraditioner i produktionen av alla kök.

Stil

Det är många val som ska göras när vi ritar ditt nya kök. Luckor och färger är naturligtvis det vi utgår ifrån när vi sätter tonen, men handtag, blandare, belysning och bänkskivor m.m är alla viktiga delar för att få ihop en helhet utöver det vanliga.


Det handtag eller den knopp du väljer till ditt nya kök eller din tvättstuga, blir en viktig detalj för den totala upplevelsen av rummet. Dessutom ska den ju självklart också fungera praktiskt. Även din köksblandare är en del av kökets helhet och det finns många att välja bland som kombinerar snygg design med bra funktion. Vilken stil väljer du?

Vill du ha en skräddarsydd diskbänk med bakkant och fyrkantig disklåda? Eller vill du ha en enkel variant på en praktisk och slitstark diskbänk? Vi gör det möjligt när vi ritar in rätt produkt i ditt kök. Givetvis alltid med offert tillsammans med ritningsförslag.

Vi arbetar med helhetslösningar och oavsett vilket material du väljer för din bänkskiva så lovar vi att du kommer bli nöjd! Det finns mycket att välja mellan: granit, marmor, kalksten, komposit, silestone, laminat, kompaktlaminat eller massivt trä. Att välja rätt diskho och blandare är också av största vikt. Våra leverantörer är valda med omsorg och håller genomgående en hög kvalitet.